A Szakdoga Kurzus által készített és forgalmazott könyvek, illetve egyéb kiadványok a  áruházon keresztül érhetőek el. 

5 kérdőív teljes kiértékelésének bemutatása

A kiadvány 5 kérdőív teljes kiértékelését mutatja be. Ajánljuk minden szakdolgozat írónak, akik kutatásuk során kérdőíves vizsgálatot kívánnak készíteni.

Tovább>>>

Hipotézisek és a hozzájuk tartozó kérdőív - Minták

A kiadvány 10 különböző kérdőívet tartalmaz a hozzá tartozó hipotézisekkel. Egyrészt azoknak ajánljuk, akik tudják hogyan kellene elkészíteniük a szakdolgozat kérdőíves vizsgálatát, csak inspirációra van szükségük. Másrészt pedig azoknak, akik - még - nem tudják hogyan kellene kinéznie egy jó kérdőíves vizsgálatnak. 

Tovább>>>

Kérdőívkiértékelés 1. - Minta

A kiadvány Az e-könyvek Magyarországi elterjedésének és kedveltségének vizsgálata című kérdőív kiértékelésének teljes bemutatását tartalmazza. 

Először a kutatási témával szorosan összefüggő szekunkder kutatás kerül bemutatásra, majd ezt követően első lépésben a kutatás módszertana és a hipotézisek kerülnek ismertetésre. Végül pedig a kérdőívre kapott válaszok kerülnek kiértékelésre a vizsgált hipotézisek alapján.  

Tovább>>>

Hogyan dolgozzuk fel a statisztikai adatokat - Miták

A kiadvány 5 küldönböző szekunder kutatást tartalmaz. Azoknak ajánljuk, akik dolgozatukban - nem saját kutatás keretében végzett - statisztikai adatokat kívánnak feldolgozni, de nem tudják, hogyan is kellene ezt megfelelően kivitelezniük. 

Tovább>>>

A kérdőívkészítés aranyszabályai 

A könyvben részletesen leírásra kerül, hogy a szakdolgozat készítés során hogyan kell lépésről lépésre elkészíteni egy kérdőíves vizsgálatot. Az olvasó számtalan pozitív és negatív példával, mintával is találkozhat annak érdekében, hogy saját kérdőívét tökéletesen el tudja készíteni. 

Tovább>>>

Szakdolgozatírás gyorsan és könnyedén

A könyv egy módszertani útmutató,  amelynek segítségével lényegesen rövidebb idő alatt, ugyanakkor magas színvonalon tudod elkészíteni tudományos dolgozatodat. Ajánljuk minden olyan felsőoktatási képzésben résztvevő hallgatónak, illetve egyéb oktatási intézményben tanulóknak, akik diplomamunkát, szakdolgozatot, OKJ-s dolgozatot vagy bármilyen más dolgozatot írnak. 

Tovább>>>